Projektering og fremstilling af pakkeløsninger

Har du brug for en løsning inden for posepakning? I så fald er du kommet til det helt rette sted, da vi hos Seval A/S tilbyder komplette pakkeløsninger, og det gælder både inden for projektering og fremstilling. Vores virksomhed startede op helt tilbage i år 2000, hvorfor vi har mange års erfaring inden for branchen. Vi er desuden leverandører på hele det nordiske marked, når det kommer til vejning og posepakning i fødevarebranchen, og vores løsninger omfatter blandt andet:

  • Posepakning
  • Vejning
  • Dosering af pulver
  • Flydende produkter i poser
  • Spande eller bæger med tilhørende udstyr som båndsystemer
  • Kontrolvejning
  • Metaldetektering
  • Linestyring med receptstyring

Vi lever op til krav om driftssikkerhed, service, dokumentation og hygiejne

​Samtlige af vores produkter lever op til de høje, tekniske krav, der stilles til driftssikkerhed, online service, dokumentation samt hygiejne.​

Du kan således vide dig sikker på, at du hos os får en solid og sikker løsning, der fungerer lige efter bogen. Ydermere leverer vi både inden og uden for Europa, og 90 % af vores kunder arbejder i fødevareindustrien. 

Vores innovative løsninger hjælper vores kunder med at effektivisere deres arbejde, og siden vores opstart i år 2000 har vores virksomhed blot udviklet sig mere og mere i takt med, at vi har fået flere dygtige folk ind. Det har resulteret i endnu flere og bedre produkter, som vi sælger til fødevareindustrien.

​​Skriv eller ring til os, og hør mere om vores produkter

​Vi er ganske enkelt eksperter inden for projektering og fremstilling af pakkeløsninger, hvorfor vi er i stand til at tilbyde vores kunder komplette løsninger af høj kvalitet. Det betyder, at vi er en vigtig leverandør på det nordiske marked, både når det gælder posepakning og vejning inden for fødevareindustrien.

 Har du lyst til at høre mere om, hvad vi vil kunne tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 76 65 40 44 eller ved at skrive til os på e-mail jan@seval.dk. Du kan desuden se vores referencer på vores hjemmeside.